Fjern-support Via TeamViewer

Vi servicerer dagligt mange kunder – med mange forskellige behov og løsninger. Mange opgaver kan løses hurtigt og effektivt via fjernsupport. Vi møder selvfølgelig hellere end gerne op på stedet, hvad enten det er med leverancer, tilslutninger eller løsninger.

TeamViewer kan hentes på nedenstående link. Med TeamViewer kan vi fjernstyre din pc og i langt de fleste tilfælde løse problemet.

Link til Teamviewer installation

Tryk på ovenstående link for at påbegynde download af teamviewer quicksupport.


SupportOutsource din IT-Drift trygt til os

Du kan vælge at bruge os timebaseret, eller outsource hele din organisations IT til os. Derved kan vi fungerer som jeres eksterne IT afdeling.

Der er mange fordele ved at outsource jeres IT afdeling. I slipper for at have jeres egen lokale afdeling, men beholder fordelene ved altid at kunne få support i tilfælde af f.eks. nedbrud. Vi kommer frem til en løsning med jer i fællesskab, herefter får vi sat det hele op, gjort klar, og konfigureret til lige præcis din virksomhed. Hvorefter vi står klar til hjælp med eventuelle ppgraderinger til jeres løsning, og support.

Det er praktisk, da i derved ikke behøver at have jeres egen IT afdeling til at løse eventuelle problemer, men kun behøver at kontakte os når der er behov for IT support. På den måde betaler I kun for det som i har brug for.

Når du outsourcer din virksomhed til os, kan du være sikker på at vi altid er tilgængelige, og kan som regel yde support on-site samme dag som du kontakter os, skulle det mod forventning ikke kunne løses med fjernsupport.

Vi har i tidens løb hjulpet mange forskellige typer kunder, både private og erhverv, i forskellige størrelser og fag grene. Derfor er der blevet oparbejdet stor erfaring og viden omkring både små og større virksomheders IT udfordringer med både hardware og software.

Vores mål er at løse problemet hurtigst muligt så du, eller din virksomhed kommer hurtigt videre. Lyder det som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte os for en samtale.