Hvad kan vi tilbyde af Løsninger?

Vi har siden 2001 sat en ære i at opfylde vores kunders ønsker. Vi har hjulpet kunder fra hele Danmark videre med bl.a. servere og netværk, multimedieløsninger, solceller, alarmer, softwareløsninger og meget mere. Vi har i dag mange løsninger på en lang række problemstillinger. I vores menu øverst til højre kan du se hvad vi laver mest af. Leder du efter rådgivning eller hjælp til noget mere specifikt? Kontakt os, så kan vi helt sikkert hjælpe dig videre.

Løsninger

I dag strækker vores ekspertise sig langt. Vi står derfor klar til at hjælpe med bl.a. fjernsupport gennem TeamViewer, til hurtig løsning af en lang række af dagligdagens IT-problemer i en virksomhed.

Vi har også bred viden indenfor Serveropsætning, servicering og hosting, netværk og access points gennem UniFi, Hardware, samt software pakkeløsninger som f.eks. office 365 og lign.Kort introduktion af vores mest anvendte løsninger

LinkTech sidder med mange års erfaring i rygsækken, og har derfor været involveret i meget innovationsteknologi. Vi har været med fra starten, og har derfor bred viden. Nedenfor kan du læse lidt om hvad vi kan tilbyde dig.Smart Home teknologi

Drømmer du om Smart Home teknologi i din virksomhed eller bolig? Vi kan tilbyde en lang række produkter og installationer i lige præcis denne kategori. Med et Smart Home kan du f.eks. spare penge på energiomkostningerne med en Smart Termostat.

Med en Smart Termostat kan du styre temperaturen i dit hus fra din telefon, eller basere temperaturen automatisk på om du er hjemme eller ej.
Server, Hosting & alt i Netværk

Mangler du eller din virksomhed hjælp indenfor Server eller hosting? Så står vi også klar. Vi kan enten køre ud og sætte det op lokalt hos jer, eller vi kan hoste jeres server for jer. Mulighederne er mange. bl.a. mailservere, filservere / netværksdrev, online back-ups osv.

Vi etablerer også alle typer kabler. Alt fra højhastighedskabler til kabler til udendørs/elektrisk støjende miljøer. Vi tilbyder også installation af extenders og access points. Derudover tilbyder vi også ekstra sikkerhedsforanstaltninger som f.eks. firewall og VPN opkoblinger så man bl.a. kan arbejde hjemme, og stadig tilgå virksomhedens it systemer og drev.Alarm, lyd og Hardware

Vi tilbyder alarminstallation, lyd, anlæg og AV. Derudover kan vi selvfølgelig skaffe individuelle hardware komponenter såsom computere, switches, kabler mm, samt alt det perifere udstyr du skal bruge til dit kontor: Mus, tastaturer, dockingstationer, headsets, mikrofoner, webcams og meget, meget mere.

Leder du efter hjælp til noget helt tredje? Så kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Kontakt os endelig for at høre nærmere, om hvordan vi kan hjælpe lige præcis dig godt videre!

    Dit navn (*)

    Din Email (*)

    Emne (*)

    Din Besked (*)