AV løsninger til netop dit behov

Leder du efter nyt lydssystem eller anlæg? Opsætning til konference lokaler? Løsninger til udendørs AV-Anlæg? Så står vi klar til at hjælpe. Uanset størrelsen på dit projekt kan vi finde frem til en vedvarende løsning. Det kan både være til hjemmebiografen, til større kommercielle behov eller noget helt tredje.

Et godt eksempel på det kunne være en Base & Medie server fra DF Solutions. Med 3D-Bluray, 7.1 HD-Lyd, og med Spotify integration og import af dit eget musik, er der nærmest ingen grænser for dine muligheder.

Der bliver automatisk hentet information og coverbilleder til dit musik, uanset om du streamer gennem Spotify, eller din egen private samling. Alt dette kan samtidigt betjenes nemt fra din smartphone.

AV, lyd, lydsystem og grafik
Her ses et eksempel på et hjemmebio setup med projektor og lydanlægMedieserver og opsætning

Men AV-Anlæg er ikke kun musik. Der er et hav af muligheder tilgængelig. Styring af musikken, gardiner der lukker for med et tryk på en knap, låse, såvel som lys.

Alt dette vil let kunne betjenes ved hjælp af IR fjernbetjening, via RF som har længere rækkevidde, eller styres over jeres personlige netværk. Det betyder for jer, nem betjening af jeres nye AV-Anlæg uanset størrelse, og præferencer. Dette gør det også muligt at opnå dit krav for design og placeringer af enhederne.


Her er et godt eksempel på en medieserver. Denne her kører f.eks. Kodi som styresystem. Her er alle film, musik og serier tilgængelig på samtlige enheder.


Uanset hvad der er vigtigst for dig, design, lyd eller volumen, står vi klar med en løsning. God lyd behøver ikke at betyde store gulvhøjtalere. Vi kan sagtens lave en usynlig løsning som bibeholder lyden og kvaliteten ved et større AV-anlæg, men skjult. Du får på den måde ren kvalitet og god lyd til din bolig eller virksomhed, uden at gå på kompromis med udseendet.

Mulighederne er mange. Uanset størrelse, krav og område, så står vi klar med rådgivning, og en personlig løsning, præcis som du har tænkt det. Kontakt os for at høre mere.