Leder i efter hjælp til Server/Client løsninger?

Serverløsninger kræver den rigtige vejledning. Vi rådgiver og leverer komplette løsninger. Vi har erfaring i mange forskellige løsningsmodeller, og kan håndtere sites fordelt over hele DK.

Support og etablering af en bred vifte af applikationer og værktøjer kan gøre arbejdet både hurtigere og mere effektivt i virksomhedens daglige drift.


server løsningerKræves der høj sikkerhed, vpn-forbindelse mellem afdelinger og hjemmearbejdspladser, eller intern håndtering af netværk, så kan vi hjælpe.

Vi sætter op, installerer og supporterer de nødvendige dele i netværket, så I kan udføre jeres daglige arbejde uden forstyrrelser.

LinkTech kan selvfølgelig tilbyde 24/7/365 support, og laver gerne opgaver og opdateringer, når de ikke er til gene for jeres virksomhed!

Vi har gennem tid oparbejdet kompetencer med løsninger indenfor mange fagområder. Software og løsningsmodeller kan variere meget fra kunde til kunde. Vi hjælper jer derfor med at få en unik løsning som passer til lige præcis jeres behov.

Udover vores brede viden og erfaring, har vi også et stærkt samarbejde i branchen. Det gør os i stand til at finde den rette løsning, så i kommer stærkt videre.


Her ses et godt eksempel på server hosting. Firmaet varetager sig serveren, og i kan som kunde herefter logge på og bruge dem som i ønsker, men uden selv at skal tænke på vedligeholdelse, opbevaring og support.


Hosting, eller dedikeret?

Det er ikke alle virksomheder der har et brændende ønske om egen server. Ønsker man for eksempel ikke at investere i egen server, eller har du kun behov for mail eller finans-adgang, kan en god løsning være en hostet server.


Derfor har vi allieret os med flere udbydere af hosting-tjenester og web-services.

Vi kan dermed tilbyde forskellige løsninger som: Online backup, mail, Financials, Citrix, Linux eller online arkiv.

Uanset om dit ønske ender i en dedikeret server, eller om den skal hostes, så står vi klar til at hjælpe jer godt videre. Mulighederne er mange. Vi har helt sikkert også en løsning til jer. Kontakt os gerne for videre rådgivning, eller hvis du har spørgsmål.