Solceller og Solcelleanlæg

Jorden får i gennemsnit 100.000 TeraWatt energi fra solen ifølge DTU. Det overstiger Jordens gennemsnitlige energiforbrug (På cirka 15 TW) mere end 6000 gange. Det betyder, at på bare halvanden time, modtager Jorden nok energi fra solen til at kunne dække verdens energibehov i et helt år. Så længe vi lærer at udnytte den bedst muligt. Det er her solceller kommer ind i billedet.SolcellerHvorfor skal jeg vælge solceller?

Overvejer du at få solceller? Fordelene ved solceller er mange, her er de største:

  • Solceller er støjfri og forurener ikke.
  • Solceller har en lang levetid, typisk omkring 25 år.
  • Solcelle-teknologien har ingen bevægelige dele, er robust og driftssikker. Det forsikrer lave vedligeholdelsesomkostninger.
  • Solceller kan erstatte hele, eller dele af facade- eller tagbelægningen og dermed spare udgifter til disse bygningsdele.
  • Solceller er ikke kun til taget. De kan også integreres i bygningens arkitektur som f.eks. vinduer eller solafskærmning.
  • Markante besparelser på el- og varmeregningen, samt mulighed for at sælge overskydende strøm til energiselskaber og tjene penge.

Kan solceller betale sig for mig?

Prisen på solceller er faldet igennem årene, det betyder efterhånden at et solcelleanlæg har en tilbagebetalingstid på omkring 10-15 år. Dette betyder også, at du allerede fra første år har et større rådighedsbeløb.


I mange tilfælde kan solcelleanlæg fx erstatte anden facade- eller tagbelægning. Det kan derfor være oplagt at få anbragt et solcelleanlæg i forbindelse med udskiftning af f.eks. tagbelægningen, eller nybyggeri.Hvad kan vi tilbyde?

Vi har allieret os med en solid dansk distributør som laver deres solceller lokalt her i Europa.

Med et lokalt lager i Hobro, og egne teknikere, er du i gode hænder hvis du overvejer at anskaffe dig et solcelleanlæg. Vi kan rådgive dig, og lave et skræddersyet tilbud til lige præcis dine behov og ønsker.

Har du vedvarende energi i tankerne? Og kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en solcelle løsning? Så tøv ikke med at kontakte os.