Netværk på din arbejdsplads?

LinkTech leverer alle typer aktive netværk komponenter.

Skal der mere hastighed på jeres netværk, etableres ekstra sikkerhedsforanstaltninger i form af firewall – eller mulighed for vpn-forbindelse fra hjemmearbejdspladsen?

Er rækkevidden på dit trådløse netværk ikke stor nok? Eller er hastigheden ikke helt tilsvarende? Så står vi klar til at hjælpe jer godt videre med f.eks. access points fra Unifi.


Har du et ønske om et gæstenetværk i virksomheden, eller kortvarig adgang til kunder, uden at skulle gå på kompromis med sikkerheden?

Vi gennemgår din nuværende løsning, kommer med oplæg til opdatering/etablering, og laver dækningstest både udvendigt og indvendigt!

Med vores business-komponenter, kan vi i stort omfang etablere trådløse links mellem bygninger hvor det ikke er økonomisk rentabelt at udlægge kabel.


UniFi Netværk extenders
Her ses en række netværkskomponenter fra “UniFi” Det er bl.a. sådan en vi installerer når der skal laves access points.Vi har løsningen på det hele

Hvilken type kabling skal man vælge? Det afhænger helt af hvilke behov der skal opfyldes. Vi etablerer og certificerer alle slags kabling.

Har i behov for høj hastighed, kan vi løse det med Gigabit kabling, både som kobber og fiber!

Skal kablingen foretages udvendigt, eller i elektrisk støjende miljøer er vi altid lagerførende i et stort udvalg af forskellige typer kabler, dåser og stik. Kontakt os for at høre mere!