Hvad kan vi tilbyde inden for alarm?

Uanset om du ønsker et alarm-system til din private bolig, en større erhvervsløsning, eller blot simpel adgangskontrol, så sidder vi klar til at hjælpe jer med en løsning som passer til lige præcis jeres situation.

Alle vores installationer udføres af certificeret personale som er godkendt under ISO9001. ISO9001 er en af de mest kendte certificeringer inden for alarm verdenen. Se f.eks. her, hvad ds.dk mener om ISO9001:

ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, som er anerkendt i hele verden og er for mange synonym med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kunde dialog.

ds.dk


Vores kompetente personale vejleder, rådgiver, opsætter og servicerer jeres unikke alarm-løsning. Vi har håndplukket de produkter vi kan garantere er betjeningsvenlige til det daglige brug.Fingerprint system

Alarmen ovenfor er blot et eksempel på hvordan det kan se ud

Lyder let og sikker adgang til hus, virksomhed og garage som noget for dig? Så er fingerprint-scanner en udmærket løsning. Du kan sågar give individuelle funktioner til forskellige fingrer som f.eks. åbning af garageport, styring af udvendigt lys eller aktivering/deaktivering af elektronisk dørlås.
Overvågning & administration

Kameraovervågning i hjemmet eller i din virksomhed skaber større tryghed.

Hvis du ikke selv er tilstede kan evt. indbrud hurtigt verificeres via overvågnings-systemet.

Det rigtige alarmsystem har også stor præventiv effekt, og kan samtidig bidrage til myndighederne med værdifuld information som f.eks. lyd, video og billeder, skulle uheldet være ude.

Uanset om I ønsker et system med et enkelt kamera, eller en større erhvervsløsning med en, eller flere lokationer med central administration, står vi klar med den rette løsning til jer.


Her ses et godt udvalg af overvågningskameraer fra UniFi.


Håndteringen af overvågningen, (Live, såvel som gemte optagelser) gøres nemt gennem din smartphone, tablet eller computer, uanset styresystem. På den måde er du sikker på du altid har et overblik.

Har i flere alarmanlæg? Vi kombinerer dem i et let og overskueligt web-interface som ligeledes nemt kan styres fra en computer eller iMac/Macbook. Vi har meget erfaring med diverse alarmsystemer, overvågning og netværk og kan derfor sikre dig nem og sikker adgang til dit nye alarmsystem, uanset størrelsen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, og lad os se hvordan vi kan sikre dit hjem eller virksomhed mod uventede gæster.Alarm