Smart Home

Med de stærkt stigende el og gas priser, kan det være dyrt at være forbruger.
For at gøre el og varme regningen så billig som muligt, og ikke mindst sit hjem eller virksomhed bør man overveje om det er tid til at få automatiseret så meget som muligt.
Det er der mange fordele i, det er både komfortabelt da man kan dæmpe lyset efter behov, samtidig med at det er billigt og bæredygtigt.

Der bruges kun LED pærer, som er billigere i drift generelt og kan give mærkbare besparelser, samtidig med at man kan indstille lyset til at slukke automatisk, når der ikke er nogen hjemme, eller indstille dem til selv at registrere om der er nogen hjemme.
Varme er dyrere end nogensinde før, og det har aldrig været en bedre investering nu, end at få koblet dine radiatorer til din telefon, hvis nu vinduet står åben, vil radiatoren slukke af sig selv.
Derudover er det komfortabelt at kunne tilpasse temperaturen i sit hjem efter behov, fra sin mobil eller tablet.
Vi kan forbinde hele dit hjem eller virksomhed.
De enkelte smart-pærer kan forbindes til dit favorit musik, de enkelte stikkontakter kan kobles til f.eks. dit fjernsyn eller spillekonsol.
Vi kan forbinde din vaskemaskine eller tørretumbler så de går automatisk i gang. Eller bede dit køleskab fortælle dig at du mangler mælk.
Videoovervågning i hjemmet har heller aldrig været nemmere.

Alle disse nævnte ting kan forbindes til den samme app.
Vi har kendskab til den teknologiske udvikling og forstår hvordan det virker og kan klare hele processen for dig, med både indkøb af produkter, opsætning og konfigurering af dine rutiner efter dit behov.
Så hvis du gerne vil være ‘smart’ og gerne vil have det at det virker uden bøvl, og selv skal til at bruge tid og kræfter på det, kan vi klare det for dig, til en fair og overkommelig pris.